Vrijdag 7 mei 2010 : Magic Kingdom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu Vrijdag 7 mei 2010 : Magic Kingdom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu

Vrijdag 7 mei 2010 : Magic Kingdom

Door: Miranda

Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian

09 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam

Op naar Magic Kingdom zaten we ook vandaag weer rond een uur of 11 in de auto. Nu weet ik nog van Parijs dat ik mij bij het binnenkomen in het park weer een klein meisje voelden als je het deuntje hoort van It's a small world after all. Gelukkig was dit hier ook het geval en voelde ik me weer 30 jaar jonger. Aangekomen bij de ingang zijn we samen met onze vrienden op de boot naar de ingang van het park gestapt. Zo'n echte ouderwetse Missipi boot

Omdat ons Daantje nog maar kleine beentjes heeft, hebben Mark en Simone eerst maar een buggy gehuurd zodat de afstanden ook voor Daan goed te doen zijn.

Lopend door Main Street zijn we als eerste de bakkerij ingedoken, waar iedereen een heerlijke versnappering heeft uitgezocht. En ja je bent natuurlijk wel in Amerika dus dit keer was het voor mij een Brownie en Jaap had een American Choclat Pie. Veels te veel chocolade natuurlijk en veels te machtig allemaal. Gelukkig is Marvin in de groei en lust hij wel het een en ander. Hij voldeed daar prima aan de status door-geef-luik. hihi
Tijdens het bestellen van al dit lekkers konden we gelijk genieten van de parade die buiten aan de gang was.

Met gevulden buikjes gingen we op naar de eerste attractie. Discovery Land, met de Lilo en Stich. Marvin en Vivian vroegen of ik ook mee naar binnen ging, zoals een grote held betaamt ik ook met knikkende knieen mee naar binnen. Wat een lol heb ik gehad in deze attractie achteraf. Moet je weten dat als je binnen stapt het lijkt ofdat je alle kanten op gaat, helemaal in de gordels vastzit. Maar hij geen centimeter beweegd, alleen wat donker en special effects. Waren mijn knikkende knieen en buikpijn helemaal voor niets geweest.
Hierna zijn we even gaan opsplitsen, Jaap en de kids in Space Mountain, Mark, Simone, Frank, Daan en ik in de auto's.
Ben blij dat dit niet onze eigen auto was anders ging je niet graag rijden.

Verderop kwamen we in Mickey's Town. Even op de koffie bij Minnie en inbreken bij Mickey. Super leuke huisjes hebben deze muisjes.
Nog een klein achtbaantje gepakt voor de kleintjes en met het boemeltje op naar het volgende gedeelte van het park.
Hier waren onder andere de Pirates of the Carrabien, Splash Mountain en het dorp van Tom waar je met een vlot naar een eiland gebracht werd.
Ook dit natuurlijk allemaal weer super cool om te doen.

Inmiddels was het alweer een uurtje of 6 en waren we het eigelijk allemaal een beetje zat. Hup richting de uitgang en met de monorail richting de parkeer plaats, auto opsnorren en richting een restaurant.

Vandaag werd het Logan's Road House ons Eating Point.
Ook dit restaurant heeft weer zijn eigen charme en dingentjes.
Bij binnenkomst staat er al een hele grote pot met dop pinda's en op de tafels idem dito. En waar laat je je doppen dan. Nou gewoon op de grond. De hele grond ligt bezaait met doppen. Het eten was weer super en voor ca. $ 70.= per gezin zit je tot je huig toe gevuld.
Naast het resaurant zaten wat winkels waaronder ook een Harley shop.
Dus gauw daar nog even kijken naar de mooie bikes.
Buiten stond een super mooie Indian met een hele lieve eigenaar. We mochten op zijn bike zitten en foto's maken. Jullie snappen wel waar Jaap van droomt vannacht.

Hierna richting huis en morgen een nachtje naar Miami.
Ben Benieuwd......

Kiss Kiss