Zaterdag 8 & Zondag 9 mei : Miami & Everglades
Door: Miranda
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian
10 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
Onderweg hebben we heerlijk zitten ontbijten bij Denny's.
In Miami aangekomen zijn we eerst richting het hotel gegaan. Hebben daar ingecheckt en de auto afgegeven.
Een very chic hotel met super de luxe kamers. En dat gewoon via priceline.com voor een habbekrats.
Zo nu konden we de stad gaan verkennen. All of de family wilden eerst naar de shop van Miami Ink. De tattoo serie die wij thuis volgen op Discovery. Onder genot van een drankje hebben we besloten dat we daar maar heen gingen met de taxi.
Zo gezegd, zo gedaan. De aardige taxichaffeur zette ons voor een laag prijsje op de plaats waar we wilden zijn. In Nederland kan je er je schoenen nog niet voor laten verzolen. Laat staan 4 paar schoenen.
Jaap wilden toch graag even naar binnen bij Miami Ink. Samen met Marvin gingen ze naar binnen en hebben daar eens even in de boeken lopen neuzen. Marvin kon gelijk een goede blik werpen op zijn favoriete peronen werpen. Ze waren er allemaal.
Wel niet, wel niet. Jaap wist het nog steeds niet.
Eerst maar naar Ocean Drive gegaan, waar wij heerlijk hebben genoten van een cocktail en van de mooie auto's en motors die langs kwamen paraderen. Deze hadden vooral een groot bling bling gehalte, maar het was zeker genieten. De toiletten hebben daar ook wel een grote indruk nagelaten. Ten eerste lag er allemaal ijs in het toilet, ten tweede stond Marvin naast Vin Diesel te plassen. Wow.
Jaap was er uit en het werd een ja. Dus wij weer terug naar de shop, waar het op dat moment een heel stuk rustiger was. Jaap zijn wensen en ideeën uitgelegd. Dat konden ze wel even aanpassen en tekenen naar de wensen van Jaap. Formulieren ingevuld en getekend en ze konden aan de slag. Onderwijl heeft Marvin nog een handtekening gekregen op zijn pet van Chris Garver.
Zie de foto's voor het resultaat.
Terug zouden we wel even gaan lopen nou dat hebben we geweten zeg. Twee uur laten waren we pas terug bij het hotel.
Al met al best een vermoeiende dag.
Na een heerlijke nachtrust, even lekker douchen, een Starbuckje pakken en weer in de auto. Op weg naar de krokodillen.
Aangekomen bij de Everglades zagen we op een plaats een heleboel aasgieren. Wat zou daar nou toch wezen. Even gestopt. (Op de weg daar kom je soms een hele tijd niemand tegen) Ligt er een doden krokodil welke opgegeten word door denk ik wel 25 gieren. Eet smakelijk hoor jongens.
De boottocht was een beetje tegenvallend.
Hebben wel krokodillen gezien maar om de meeste zat een hek. De enige vrije krokodil lag bij de steiger.
Wat we wel hebben gezien waren buffels en een wasbeer. Verders was de tocht wel heerlijk verkoelend.
Hierna opweg naar huis, lekker zwemmen en even relaxen.
De Moerlandjes kwamen gezellig op visite, zij hadden vandaag Epcot gedaan.
Nadat alle kids klaar waren met zwemmen zijn we heerlijk gaan eten met zijn allen en hebben zo Mother's Day afgesloten.
Thuis nog even achter de com. mijn verhaaltje schrijven. De kinderen lekker naar bed gegaan, want morgen hebben we weer een nieuwe dag met nieuwe plannen.
Jaap zit nog even af te koelen met een boekje bij/in de pool.
Morgen gaan we naar Typhoon Lagune, een waterpark.
Tot morgen en voor nu Good Night.
Love
Miranda
10 Mei 2010 - 08:53
Hudie:
geniet van jullie verhalen.
miste alleen het kroontje.
tot gauw, groetjes Huie -
12 Mei 2010 - 07:52
Gerda:
wij genieten erg van jullie verhalen en zeker de foto,s whow gaaf die tatoo stoer hoor nou geniet nog effe en goede terug reis xxxx rob gerda en roj