Maandag 10 mei : Typhoon Lagune - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu Maandag 10 mei : Typhoon Lagune - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu

Maandag 10 mei : Typhoon Lagune

Door: Miranda

Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian

11 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam

Ondanks dat we best een beetje vermoeid zijn, was ik vandaag toch ook weer om half 7 wakker. Na het wassen, douchen ect. moesten we eerst even een paar boodschappen doen. Onderwijl dat wij weg waren hebben de kinderen de tafel gedekt, en bij terugkomst konden we lekker gelijk ontbijten. Elf uur hadden we afgesproken bij Typhoon Lagune. Wij waren iets te laat omdat onze tomtom een beetje last had van de warmte en weigerde mee te werken. Met geen vingertop kregen we hem aan.

Binnen gekomen bij het park hadden de kinderen al snel zicht op een nagemaakt strand. Ook dit is weer super mooi gemaakt. Toen we met zijn alle in het bad stonden ging er een bel en begonnen er golven te komen. Na een kwartiertje kwam er nog een bel en toen begonnen de vloedgolven. Wouw echt super gedaan. Dit hebben wij in Nederland nog nooit gezien.
De kids waren dit bad ook niet meer uit te krijgen.

Nadat ze eindelijk klaar waren in het golf bad, zijn we nog even van de glijbanen gegaan. Met of zonder band, met zijn allen in een band. Allemaal weer erg leuk om te doen. Inmiddels was het 5 uur en ging het zwembad sluiten.

Op naar de Outback om met zijn allen daar een heerlijk hapje te eten. Het enige nadeel in de restaurants hier is dat ze de airco zo laag zetten dat het gewoon koud is binnen in vergelijking tot buiten. En dat ze weinig buiten terrassen hebben.

De mannen gingen naar de maaltijd naar het huis van de Moerlandjes en de dames gingen winkelen bij de Outlet stores.
Helaas was mijn maag wat van streek en hebben we het niet laat kunnen maken. Van de week nog maar een keer ín de herkansing.

We weten inmiddels een ding wel dat we veels te weinig tijd hebben om alles te kunnen doen.
Morgen houden we een beetje een relax dag en zien wel wat we allemaal gaan doen. Misschien even naar Dytona Beach en de avondshow in Seaworld.
Who knows ?

XXX Miranda