Zondag 2 mei 2010 : Animal Kingdom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu Zondag 2 mei 2010 : Animal Kingdom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu

Zondag 2 mei 2010 : Animal Kingdom

Door: Miranda

Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian

04 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam

Voor zondag, onze 3e dag hadden we Disney's Animal Kingdom gepland. Nadat Jaap en ik weer om 6 uur klaarwakker waren en we allemaal ontbeten, gedoucht en aangekleed waren zijn we weer in de auto gestapt.
Rond een uurtje of 10 waren we bij Animal Kingdom, waar we met Mark, Simone, Frank en Daan hadden afgesproken.
Aangezien het zondag was en veel Amerikanen ook vrij waren was het erg druk in het park. Ondanks de drukte was het een super geslaagde dag met verschillende attracties en een heuze safaritocht. Deze was zeer geslaagd.

Voor alleen de dieren hebben we bij ons huis ook een dierentuin geloof ik. Naast ons huis ligt een vijver/plas.
Hierbij staat al een bord dat je er niet mag zwemmen en darnaast een bord dat je de dieren niet mag voeren. Zitten we 's middags nog even op het terras komen er gewoon twee volgens mij kraanvogels langs paraderen. Daarna vliegen de roofvogels over en dit alles met het slangetje in ons zwembad (wat inmiddels helemaal is opgegeten door de mieren en waar alleen nog maar een skeletje van over is) moeten we maar raden wat er in de vijver zwemt. In ieder geval ben ik blij dat het terras helemaal is afgeschermd met een soort van vliegenkooi.

's Avonds zijn we gezellig met zijn allen bij Outback gaan eten. Voor ons allemaal een heerlijke steak en voor de kids een geslaagd kindermenu van Chicken Fingers.
Het eten was echt om te smullen. Moe maar voldaan zijn we weer richting Clermont gereden, daar aangekomen is ons lampje snel uitgegaan. Alles bij elkaar best een vermoeiende dag geweest.