Maandag 3 mei 2010 : BLIZZARD BEACH
Door: Miranda
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian
04 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
Rond een uurtje of 10 was het weer verzameltijd en waren we allen weer paraat. Na de aanschaf van een locker key en onze badkleding aangedaan te hebben kon de glijbanen pret beginnen.
Om maar rustig te beginnen starten we in de Lazy River en lazy was deze river zeker. Zwemend had je hem al twee keer gedaan kunnen hebben maar in de banden ging dit niet niet snel.
Het was nu toch echt tijd geworden voor wat meer aktie.
Zelfs ik ben van een hogere glijbaan annex bob baan gegaan. Ik voelde me een hele held.
Na nog wat banden pret in de namaak zee, ging de rest van de nog hogere glijbanen.
Ik ben hier maar niet meer meegegaan. Vond mij eigen al een hele held bij de vorige.
Toen iedereen terug kwam van de glijbanen bleek dat factor 30 zijn werk niet goed gedaan had.
Wij zijn dan ook na overleg met elkaar maar lekker richting onze huizen gegaan.
Dit om meer schade aan onze lichamen te voorkomen.
Op de terugweg wilde Jaap nog even langs de Apple Store om een I Pad te scoren. En baalde dan ook best wel toen hij de mededeling kreeg dat ze Sold Out waren. Nu maar hopen dat ze hem toch nog kunnen kopen voordat we naar huis gaan, we hebben hem in ieder geval besteld.
's Avonds zijn we gezellig met zijn allen naar Disney Downtown gegaan. Waar we weer gezellig hebben zitten eten. (Het eten was iets minder lekker dan gisteren). Toen nog even geshopt en weer op naar huis.
05 Mei 2010 - 18:45
VB Tilburg:
Iedere dag toch weer benieuwd wat jullie meemaken. ( wanneer wordt de tatoo gezet?? en pas op voor de zon)
XXX liefs