Vrijdag, 25 mei 2012 - Reisverslag uit Grayling, Verenigde Staten van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu Vrijdag, 25 mei 2012 - Reisverslag uit Grayling, Verenigde Staten van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu

Vrijdag, 25 mei 2012

Door: Miranda

Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian

27 Mei 2012 | Verenigde Staten, Grayling

Marvin zijn laatste schooldag is vandaag begonnen. Nadat hij om 7.45 uur werd opgepikt en wij gedouched hadden kon de dag weer beginnen.
Het zonnetje schijnt dus de plan was om heerlijk een tochtje met de boot te gaan maken op Lake Magerate. Wat is dit een mooi meer om op te varen en wat een relaxte boot hebben Dana en Katie. Aangekomen bij een klein strandje hebben we de boot stilgelegd en heerlijk van het water, de zon en het bier genoten. Het leukste aan het meer is nog wel dat je hier een gratis Dr. Fish behandeling heb. Wat de nodige hilariteit bij Vivian opriep. Op de terugweg naar de steiger heeft Vivian het stuur gekregen. Nou petje af hoor meis, je deed het geweldig.
Rond een uur of vier waren we terug en was Marvin ook weer uit school. Nadat we ons hadden omgekleed en Katie´s mama was gearriveerd gingen we naar een echte amerikaanse baseball game.
Super leuk !!! Zeker al de dingen die ze rondom de game doen met de mascottes. Hier hoorde ook de echte hotdogs en nacho cheese bij. Op de terugweg was het wat stiller in de auto omdat iedereen best moe was van de hele dag buiten in de zon.
Moe en voldaan van alles wat we gedaan hadden zijn we ons bedje ingerold om de dag daarna weer met volle teugen van de nieuwe dingen te kunnen gaan genieten.

• 28 Mei 2012 - 20:34

Cindy:

Nou de eerste dagen zijn zo te lezen voorbij gevlogen. Echt iets voor Jaap ja de verkeerde auto pakken, maar dan gewoon twee keer dat is wel bijzonder ja. Groetjes daar.