Zondag en Maandag 27 en 28 mei
Door: Miranda
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian
01 Juni 2012 | Verenigde Staten, Grayling
Wat een prachtige plaats is dit om te wezen. Een huisje midden in de bossen en pal aan het water. Na de heerlijke chili van Katie, een gezellig spelletje kaarten en de mooie zonsondergang was de dag alweer voorbij. De dagen gaan hier trouwens heel snel voorbij of zou het komen omdat we zoveel te doen hebben. In de Cabin zijn maar een paar regels. Wie het eten maakt, hoeft niet af te wassen en diegene die als eerste klaar is met eten begin aan de afwas en de volgende helpt diegene. Dit is een systeem wat perfect werkt. En de aller belangrijkste regel is ALL WHAT HAPPENS IN THE CABIN STAYS IN THE CABIN. Kortweg gezegd alles wat daar gebeurt wordt niet aan de buitenwereld verteld haha. Een paradijs voor de kinderen. Zeker met de regels als opa en oma er niet zijn dat de ouders niets mogen zeggen over de kinderen. Ik hoorde ze niet klagen hoor de kinderen en snap dat ze genieten van al het leuke en mooie dingen erom heen. Helaas mochten we geen kampvuur maken ivm brandgevaar door de droogte daar. Na het ontbijt hebben we een heerlijke wandeling langs het water en door het bos gemaakt met Nate, Laura, Katie, Dana, Oma, Jaap, Miranda, Marvin, Vivian en Jazmin. Teruggekomen is Jaap met de andere mannen gaan Horse Shoes gooien en heb ik lekker zitten kletsen in het zonnetje. De meiden liepen in en uit het water en zaten wat te lezen en te kletsen. Rond een uur of 4 ging de BBQ aan en hebben we nog een lekkere maaltijd genuttigd.
Spullen weer in de auto gedaan en terug gereden naar Grayling. De dag was alweer voorbij helaas.