Dinsdag en Woensdag 29 en 30 mei - Reisverslag uit Grayling, Verenigde Staten van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu Dinsdag en Woensdag 29 en 30 mei - Reisverslag uit Grayling, Verenigde Staten van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu

Dinsdag en Woensdag 29 en 30 mei

Door: Miranda

Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian

01 Juni 2012 | Verenigde Staten, Grayling

Cedar Point

Op Marvin´s verzoek gingen we naar Cedar Point. Een groot pretpark met allemaal 8-banen. Rond 3.15 uur zatten we in de auto. Het was tenslotte maar 5 uur rijden. Cedar Point ligt in de staat Ohio. De reis ging voorspoedig en we arriveerde ruim op tijd. Eerst even bij het hotel de check inn gedaan en gelijk de toegangs kaarten gekregen. Toen nog 5 minuten naar het park. Marvin zijn vriend uit Korea was ook meegegaan. Om 9 uur konden we het park al in en een achtbaan uitzoeken. Doordat het een beetje regende gingen de achtbanen niet gelijk. Maar om 10 uur ging de pret los en konden ze naar hartelust genieten van de rollercoasters. Er kwamen nog 2 exchange student s met hun gastvader, dus het koppel was helemaal kompleet. Terwijl ik met Mike (de Gastvader) op de spullen paste ging de rest van het gezelschap in de (volgens mij) engste achtbanen. Helaas werd Marvin na de houten achtbaan zo ziek dat hij echt terug wilde naar het hotel. Samen met Marvin ben ik terug naar het hotel gegaan en zijn de andere in het park gebleven. In het hotel heeft Marvin zijn eigen tegoed gedaan aan wat paracetamollen en een tukje en knapte hij gelukkig weer wat op. In de tussentijd heb ik Jaap en Vivian opgehaald uit het park en zijn we met zijn allen wat gaan eten bij Thank Got It's Friday. (Een oude bekende vanuit Orlando). Terug gekomen bij het hotel is de jeugd heerlijk gaan zwemmen in het zwemparadijs bij het hotel en hebben wij op ons gemak een heerlijk ijsje zitten eten. Marvin en KiWan zijn de arcadehal nog onveilig gaan maken en toen was het alweer bedtijd. Weer een dag die voorbij gevlogen was.
De volgende morgen zijn we na het ontbijt terug gereden naar Grayling en hebben we KiWan thuis afgezet. Wij zijn toen nog even door gereden naar Traverse City om wat inkopen te gaan doen. De boys hebben goed geshopt en het nodige gekocht. Op naar huis waar we versleten van al het autorijden aankwamen en het eigelijk al weer heel laat was. Nog gauw even een pizza eten en off to bed.