Zaterdag, 26 mei 2012 - Reisverslag uit Grayling, Verenigde Staten van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu Zaterdag, 26 mei 2012 - Reisverslag uit Grayling, Verenigde Staten van Jaap, Miranda, Marvin en Vivian - WaarBenJij.nu

Zaterdag, 26 mei 2012

Door: Miranda

Blijf op de hoogte en volg Jaap, Miranda, Marvin en Vivian

01 Juni 2012 | Verenigde Staten, Grayling

Na het gebruikelijke ochtend ritueel, zouden we nog een keer met de boot gaan varen. Maar op het punt van vertrek begon het te regenen en onweren. Even wachten dan maar. Een klein uurtje later waren alle donkere wolken verdwenen en scheen de zon weer heerlijk in Grayling. We konden op pad naar de boot,helaas toen we bij het meer waren aangekomen verdween de zon weer en werd het wat te koud om te varen. We hebben een klein rondje gemaakt en hebben de boot weer op de trailer geladen. Dit maakte niet zo heel veel uit want we hadden nog een druk programma voor de rest van de dag.
Eerst gingen we met zijn alle naar de Ole Barn, een plaatselijke pub. Hier speelde Katie´s stiefvader met haar stiefzus en -broer. Erg leuk om te horen. De country en western muziek met de banjo en gitaar. Jaap heeft nog een gokje gewaagd met KINO, dit is een soort van lotto wat je in de bars kan spelen. Iedere 3 minuten heb je een nieuwe trekking. Hij begon goed om zijn ingelegde geld terug te winnen, maar bij de tweede ronde verloor hij. Gelukkig spelen ze niet om grote bedragen en was het verlies maar $4,=. 's Avonds hadden we een Birthday Party van Zander. Hij werd 6 jaar. Dit gaat toch wel anders dan bij ons thuis maar zeer leuk om mee te maken. Bijna alle mannen probeerde na een paar potjes bier Scheveningen te zeggen. Jullie kunnen al raden wat voor een hillariteit dit gaf. Weer een geslaagde dag om toe te voegen aan onze belevenissen.